Categories
Sin categorizar

Que és el Coaching? (Life Coaching o Coaching Personal)

El coaching és una disciplina nova que ens acosta a l’assoliment d’objectius permetent-desenvolupar-nos personal i professionalment. És una competència que t’ajuda a pensar diferent, a millorar les comunicacions que mantens i aprofundir en tu mateix.

Es podria dir que el coaching és l’art de treballar amb els altres perquè ells obtinguin resultats fora del comú i millorin la seva actuació. És una activitat que genera noves possibilitats per a l’acció i permet resultats extraordinaris en l’exercici.

Una altra forma de definir al coaching és com d’una aliança entre Coach i client, és un acord entre les parts, on s’estableixen els objectius a assolir, la forma de portar endavant el programa, l’agenda de treball i l’avaluació dels resultats que el “assistit” va assolint. I es pot fer mitjançant contacte directe, al telèfon i / o per e-mail.

El coaching és molt més que una eina per a la gestió, és una manera de ser i de fer quotidianament. El que el converteix en una eina genial a la gestió d’empreses i una eina de valor incalculable en el desenvolupament personal per obtenir metes tant personals com professionals.

 

Puc arribar a ser un coach personal?

 

La resposta és, SI! Coaching és una metodologia que es pot desenvolupar a través d’una formació adequada. És una habilitat fàcil d’aprendre per aquells que …

Són bons comunicadors
Tenen un interès especial pel desenvolupament personal
Pensen que tenen l’habilitat de motivar, inspirar i guiar altres perquè millorin les seves pròpies vides.
Tenen passió per ajudar els altres.

 

Pot el Coaching canviar realment les vides?

 

Pregunti a qualsevol persona que l’hagi experimentat i et diran coses com; ‘M’ha portat satisfacció personal i èxit. Un gran sentiment d’haver aconseguit coses que gairebé no podia imaginar-me sense el suport d’un Coach. Mas energia en la meva vida i amb ganes de moure cap endavant de forma positiva i amb un propòsit en el meu camí ‘.

Els beneficis es fan visibles i tangibles quan el client aprofundeix en les seves situacions personals, millora les seves relacions, descobreix talents que tenia amagats, arrenca amb noves carreres apassionants, es lliuren de coses i llaços que els lliguen i els impedeixen progressar tant en les seves vides personals com a professionals.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *